Om

Här bloggar jag om produktstrategier, målgrupper, användarupplevelser, framtidens organisationer, identitet, gamification, hållbarhet och annat där omkring. Jag är CPO för SVT:s onlinetjänster.

Efter några år som produktchef på Stardoll , ännu fler år som konceptutvecklare och produktchef på Barnkanalens webb och nu som CPO på SVT, har jag stor och unik kunskap om ungdomar och deras tid på Internet.

Jag är pedagog till utbildning och vurmar för agila processer som enda vägen till rätt upplevelse för teamet, användaren och beställaren. När det går arbetar jag med gamification som en metod för konvertering t ex av kunskap i lärandeproduktioner, av köp inom e-handel eller av trafik och återkommande trafik till vilken webbsida som helst. Med rätt tajmade triggers, motivatorer och möjligheter siktar jag på att göra det mesta till en rolig, eller åtminstone transparent upplevelse.

 

Malin Ströman is the CPO of SVT Online. Previously she participated in the start and growth of Stardoll, the world’s largest online fashion and dress up games community for girls, as VP of Product and Content.
Stardoll avatar

Kontakt:

Mejl: malinstroman@gmail.com
Twitter: @malinstroman
Previously:
Stardoll
VP of Product and Content
Sveriges Television Interactive
Product Manager,  Children Online
Signerat.se
Strategist and Fund raising
Artificial solutions
Knowledge engineer
Pip – pedagogisk idé och produktion
Cofounder and team leader
Annons
  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: