Snart på kidscreen i New York

I morgon kör kidscreen igång med en första dag när deexplores the children’s digital entertainment business’. Jag har som vanligt skjutit på att planera mitt lyssnarschema till sista dagen och sitter nu och djuplodar i agendan. Jag kommer först in på kidscreens separata upplägg som börjar först på tisdag och där undrar jag om det jag ser kan vara sant – och det är det. Först på tisdagens schema står det Zumba! Jag hinner aldrig träna som jag vill och efter en resdag och med flera dagars föreläsningar framför mig känns det helt fantastiskt. Och vad rätt de tänker – för jag kommer att vara mycket piggare och gladare resten av veckan.

I morgon börjar dagen med Robert Safian från Fast Company som ska beskriva Generation Flux och sedan är det mesta på dagens agenda riktigt intressant. Säg till om det är något som ni tror är extra spännande.

kidscreen

Annons

,

 1. #1 av Helen Kreutz-Bolander på februari 3, 2013 - 10:18 e m

  Åh, vad spännande det verkar. Tycker att networking sessionerna är intressanta överlag. Samt den på onsdag OMG Teens om trendsättare. Njut av NY. Är avis på dig som är där jag aldrig varit. Än.

  Gilla

  • #2 av malinstroman på februari 4, 2013 - 1:30 f m

   det var tretton år sedan jag var här sist, då var jag på mingel i twin towers… jag skriver ner allt som låter spännande i veckan och lägger upp, har förhoppningar om en bra vecka

   Gilla

 1. Zumba på konferens och toppmöten | Helen Kreutz-Bolander

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: